Home » FAQ

För tillfället har vi alla Benno cyklar men vi är även leverantör till Tähtipyörä på Åland. Har du något favoritmärke? Hör av dig.

Din cykel har så gott som en livslång livstid. Så länge du tar hand om den förstås

I snitt håller ett batteri mellan 800-1000 laddcykler. Det innebär en livslängd på mellan 3-10 år beroende på hur mycket du cyklar. I kilometer betyder det 50 000 - 80 000 km vid en medeldistans på 80 km per laddning

Kontakta oss för material eller be din arbetsgivare kontakta oss så hjälper vi er. INFO@LEASEE.ax 

Kontakta oss på INFO@LEASEE.ax så tar vi dig vidare.

I genomsnitt 4-6 timmar om batteriet är tomt.

Allt mellan 50-150 kilometer beroende på cykelmodell, körstil, väder, terräng, vikt samt däcktryck. Vid optimala förhållanden och en varierande körstil kan man gott räkna med 100 km.

För arbetsgivaren är kostnaden 99,99 € per månad exklusive faktureringskostnader. Vad du slutligen betalar beror på din skatteprocent. Vi har en räknemodell samt en kalkylator som räknar ut den slutgiltiga summan som dras av från din lön. Cykeln är alltid billigare från oss än om du köper den privat.

Mellan 24-36 månader beroende på cykelmodell, billigare modeller ger kortare leasingperiod.

Ja, för 25 % av nyköpspriset. 

Motorn hjälper till upp till 25 km i timmen. Sedan är det bara din benmuskler och trafikreglerna som sätter begränsningarna.

Det första underhållet sker efter cirka 3 månader. Sedan sker det andra efter cirka ett år och den sista servicen sker vid leasingperiodens slut så att din elcykel är i bästa skick inför framtiden.

Vi tittar på möjligheten och strävar till att tillhandahålla denna tjänst inom kort.

Kontakta oss på INFO@LEASEE.AX eller ring +358 (0) 50 5648005. Så besvarar vi dem.