Home » Företagsleasing » Arbetsgivare

Letar ni efter lösningar för att göra ert företag mer hållbart? Vill ni dra ner på transportkostnader? Kanske era anställda vill elcykla mer? Ska ni dra ner på timmarna som spenderas i en bil till och från arbetplatsen? Eller vill ni att ert företag ska använda sig av elcyklar som tjänstefordon?

Då är ni på rätt ställe. En ny lag trädde i kraft den 1.1.2021 som kallas cykelförmån. Denna medför att era anställda kan få en skattefri förmån på upp till 1200 € årligen om ni som arbetsgivare tillhandahåller en tjänstecykel åt dem för användning både på arbetsplatsen och deras fritid. Antingen genom leasing eller genom företagsköp av en cykel, eller i vårt fall, en elcykel. Förutom att erbjuda cykelförmånen kan vi även förse er med företagselcyklar som arbets- och transportfordon.

Vill ni veta mer så tveka inte att kontakta oss på info@leasee.ax eller på numret +358 50 5648005 så kan vi ge er mer information om hur ni bäst anpassar ert företag för en cykelrik framtid. Vi finns med er genom hela processen.